Demo aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Succes, We horen elkaar snel!

LinkedIn
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Deze bedrijven gingen je voor.

Waarom zij kozen voor Conneqtr?

Vicky Dethier - CEO

“Wij streven ernaar zoveel mogelijk te standaardiseren en waar mogelijk beschikbare tools te gebruiken, zeker voor zaken die je geen concurrentievoordeel opleveren. Alleen op die manier bereiken we met z’n allen weer een stukje efficiëntiewinst in de bouw."

Estel Meyhui - CEO

“Door de krachten met sectorgenoten te bundelen voor niet-concurrerende en wettelijk verplichte processen, hoeven we niet alles zelf te doen. Zo kunnen onze teams volledig focussen op waar ze in uitblinken: het creëren van kunstwerken!"

Rik Vandenberghe - Board member

“Conneqtr is het perfecte voorbeeld van digitalisering en het belang van samenwerking. Wat Conneqtr zo uniek maakt is het feit dat het ontstond door co-creatie tussen concurrerende bedrijven, hun leveranciers en partners. Conneqtr bewijst zo dat we best samen vorm kunnen geven aan de bouwsector van morgen.”

Venant Van Esbroeck - CEO

“Door te digitaliseren kunnen we veel efficiënter werken. Doordat we administratieve taken voortaan automatisch, snel en eenvoudig uitvoeren zijn onze doorlooptijden veel korter!”

Pascale De Backer - CFO

“Conneqtr past perfect binnen onze lean strategie. We elimineren faalkosten door het creëren van duidelijkheid en inzicht in het administratieve bouwproces. De intense samenwerking met de verschillende bouw-partners is een voorbeeld voor de sector”

Bruno Geltmeyer - CEO

“Conneqtr is een innovatief en sterk initiatief om de samenwerking tussen stakeholders in de bouw naar een hoger niveau te tillen. Hopelijk gaan anderen er net als ons snel gebruik van maken!”